Complete Daytona 200 Week Schedule

Daytona 200 Week Schedule
Wednesday March 3
AMA PRO RACING
12:30pm – 1:00pm  Free Practice Daytona SportBike (LC) 
1:30pm – 2:00pm  Free Practice American SuperBike (SC)
2:10pm – 2:40pm  Free Practice SuperSport (SC)
3:45pm – 4:45pm  Free Practice American SuperBike (SC)
5:00pm – 6:00pm  Free Practice SuperSport (SC)
6:30pm – 8:00pm  Free Practice Daytona SportBike (LC)

AMA PRO RACING FLAT TRACK
1:00pm – 4:00pm Timed Practice
6:00pm – 7:00pm Rider Autograph/Open Paddock to spectators
7:30pm Opening Ceremonies
8:00pm – 8:08pm Pro Heat 1 16 Riders 8 Laps (1-7 to Main) (8 -16 to LCQ)
8:08pm – 8:16pm Pro Heat 2 16 Riders 8 Laps (1-7 to Main) (8 -16 to LCQ)
8:16pm – 8:24pm Expert Heat 1 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:24pm – 8:32pm Expert Heat 2 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:32pm – 8:40pm Expert Heat 3 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:40pm – 8:50pm Intermission
8:50pm – 8:58pm Pro LCQ 18 Riders 8 Laps (1-4 to Main)
8:58pm – 9:10pm Dash 6 Riders 4-Laps (1-2 from Expert Heats)
9:10pm – 9:18pm Expert Semi 1 18 Riders 8 Laps (1-3 to Main)
9:18pm – 9:26pm Expert Semi 2 18 Riders 8 Laps (1-3 to Main)
9:26pm – 9:36pm Intermission
9:36pm – 9:40pm Pro Main Intro
9:40pm – 10:00pm Pro Main Event 18 Riders 16 Laps
10:00pm – 10:10pm Expert Intro
10:10pm – 10:30pm Expert Main Event 18 Riders 25 Laps

Thursday March 4
AMA PRO RACING
 9:00am – 9:20am Qualifying Practice Daytona SportBike Group A (LC)
 9:25am – 9:45am Qualifying Practice Daytona SportBike Group B (LC)
10:15am – 10:45am Qualifying Practice American SuperBike (SC)
11:00am – 11:30am Final Qualifying SuperSport (SC)
11:45am – 12:30pm Final Qualifying American SuperBike (SC)
 12:45pm – 1:30pm Autograph Session- American SuperBike, Daytona SportBike, SuperSport
1:30pm  Opening Ceremonies – SuperSport
2:00pm SuperSport (12 laps) 35 Mile Race
3:00pm  Opening Ceremonies – American SuperBike
3:30pm  American SuperBike (15 laps) 44 Mile Race
5:00pm – 6:30pm Evening Break/Fan Track Rides
6:30pm -7:00pm Final Qualifying Daytona SportBike Group A (LC)
7:00pm -7:30pm Final Qualifying Daytona SportBike Group B (LC)
AMA PRO RACING FLAT TRACK
1:00pm – 4:00pm Timed Practice
6:00pm – 7:00pm Rider Autograph/Open Paddock to spectators
7:30pm Opening Ceremonies
8:00pm – 8:08pm Pro Heat 1 16 Riders 8 Laps (1-7 to Main) (8 -16 to LCQ)
8:08pm – 8:16pm Pro Heat 2 16 Riders 8 Laps (1-7 to Main) (8 -16 to LCQ)
8:16pm – 8:24pm Expert Heat 1 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:24pm – 8:32pm Expert Heat 2 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:32pm – 8:40pm Expert Heat 3 16 Riders 10 Laps (1-4 to Main) (5-16 to Semi)
8:40pm – 8:50pm Intermission
8:50pm – 8:58pm Pro LCQ 18 Riders 8 Laps (1-4 to Main)
8:58pm – 9:10pm Dash 6 Riders 4-Laps (1-2 from Expert Heats)
9:10pm – 9:18pm Expert Semi 1 18 Riders 8 Laps (1-3 to Main)
9:18pm – 9:26pm Expert Semi 2 18 Riders 8 Laps (1-3 to Main)
9:26pm – 9:36pm Intermission
9:36pm – 9:40pm Pro Main Intro
9:40pm – 10:00pm Pro Main Event 18 Riders 16 Laps
10:00pm – 10:10pm Expert Intro
10:10pm – 10:30pm Expert Main Event 18 Riders 25 Laps

Friday March 5
AMA PRO RACING
11:30am – 12:00pm Warm-up SuperSport (SC)
12:15pm – 12:45pm Warm-up American SuperBike (SC)
1:30pm - 2:00pm   Warm-up Daytona SportBike (LC)
3:00pm SuperSport (12 laps) 35 Mile Race
4:00pm American SuperBike (15 laps) 44 Mile Race
7:15pm  Opening Ceremonies-DAYTONA 200
8:00pm 69th DAYTONA 200 (57 laps)

Saturday March 6
Daytona Supercross By Honda
12:30pm - 12:38pm Lites Group C Free Practice
12:40pm - 12:48pm Lites Group B Free Practice
12:50pm - 12:58pm Lites Group A Free Practice
1:00pm - 1:08pm SX Group A Free Practice
1:10pm – 1:18pm SX Group B Free Practice
1:20pm - 1:28pm SX Group C Free Practice
1:30pm - 1:45pm Lites Group B Qualifying Practice
1:50pm - 2:05pm Lites Group C Qualifying Practice
2:10pm - 2:25pm Lites Group A Qualifying Practice
2:30pm - 2:45pm SX Group A Qualifying Practice
2:50pm – 3:05pm SX Group B Qualifying Practice
3:10pm - 3:25pm SX Group C Qualifying Practice
3:45pm – 3:55pm Lites Group C Qualifying Practice
4:00pm - 4:10pm Lites Group B Qualifying Practice
4:15pm - 4:25pm Lites Group A Qualifying Practice
4:30pm – 4:40pm SX Group A Qualifying Practice
4:45pm – 4:55pm SX Group C Qualifying Practice
5:00pm - 5:10pm SX Group B Qualifying Practice
Evening Program
6:45pm - 7:15pm Opening Ceremonies
7:15pm - 7:25pm Supercross Lites Heat #1 - 6 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
7:25pm - 7:35pm Supercross Lites Heat #2 - 6 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
7:35pm - 7:50pm Supercross Heat #1 - 8 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
7:50pm - 8:05pm Supercross Heat #2 - 8 Laps, 20 Riders (1-9 to Main Event, 10-20 to LCQ)
8:05pm - 8:10pm Supercross Lites Last Chance Qualifier - 4 Laps, 22 Riders (1-2 to Main Event)
8:10pm - 8:20pm Supercross Last Chance Qualifier - 6 Laps, 22 Riders (1-2 to Main Event)
 8:35pm - 8:40pm Supercross Lites Parade Lap
8:40pm - 9:05pm Supercross Lites Main Event - 15 Laps, 20 Riders
9:05pm - 9:15pm Supercross Lites Victory Circle
9:15pm - 9:20pm Supercross Parade Lap
9:20pm - 9:50pm Daytona Supercross By Honda Main Event - 20 Laps, 20 Riders

Sunday March 7
Ricky Carmichael Amateur Supercross Championship
1- 9:45:00 AM Heat Races 8 Minutes 
2 -9:53 AM Heat Races 8 Minutes 
3 -10:01 AM Heat Races 8 Minutes 
4 -10:09 AM Heat Races 8 Minutes 
5 -10:17 AM Heat Races 8 Minutes 
6 -10:25 AM Heat Races 8 Minutes 
7 -10:33 AM Heat Races 8 Minutes 
8 -10:41 AM Heat Races 8 Minutes 
9 -10:49 AM Heat Races 8 Minutes 
10- 10:57 AM Heat Races 8 Minutes 
11- 11:05 AM Heat Races 8 Minutes 
12 -11:13 AM Heat Races 8 Minutes 
13 -11:21 AM Heat Races 8 Minutes 
14 -11:29 AM Heat Races 8 Minutes 
15 -11:37 AM Heat Races 8 Minutes 
16 -11:45 AM Heat Races 8 Minutes 
17 -11:53 AM Heat Races 8 Minutes 
18 -12:01 PM Heat Races 8 Minutes 
19 -12:09 PM Heat Races 8 Minutes 
20 -12:17 PM Heat Races 8 Minutes 
21 -12:25 PM Heat Races 8 Minutes 
22 -12:33 PM Heat Races 8 Minutes 
23 -12:41 PM Heat Races 8 Minutes 
24 -12:49 PM Heat Races 8 Minutes 
25 -12:57 PM Heat Races 8 Minutes 
26 -1:05 PM Heat Races 8 Minutes 
1 -1:11 PM Semi Races 6 Minutes 
2 -1:17 PM Semi Races 6 Minutes 
3 -1:23 PM Semi Races 6 Minutes 
4 -1:29 PM Semi Races 6 Minutes 
5 -1:35 PM Semi Races 6 Minutes
1 -1:44 PM Main Event 9 Minutes 
2 -1:55 PM Main Event 9 Minutes 
3 -2:06 PM Main Event 9 Minutes 
4 -2:17 PM Main Event 9 Minutes 
5 -2:28 PM Main Event 9 Minutes 
6 -2:39 PM Main Event 9 Minutes 
7 -2:50 PM Main Event 9 Minutes 
8 -3:01 PM Main Event 9 Minutes 
9 -3:12 PM Main Event 9 Minutes 
10- 3:23 PM Main Event 9 Minutes 
11 -3:34 PM Main Event 9 Minutes 
12 -3:45 PM Main Event 9 Minutes 
13 -3:56 PM Main Event 9 Minutes 
14 -4:07 PM Main Event 9 Minutes 
15 -4:18 PM Main Event 9 Minutes 
16 -4:29 PM Main Event 9 Minutes 
17 -4:40 PM Main Event 9 Minutes 
18 -4:51 PM Main Event 9 Minutes 
19 -5:02 PM Main Event 9 Minutes 
20 -5:13 PM Main Event 9 Minutes 
21 -5:24 PM Main Event 9 Minutes 
22 -5:35 PM Main Event 9 Minutes 
23 -5:46 PM Main Event 9 Minutes  

Monday, March 8
Ricky Carmichael University

* Schedule subject to change

 

Tickets? Questions? Call 1-800-PIT-SHOP

© 2014 Daytona International Speedway

Fanatics Chair

OWN A PIECE OF HISTORY

Fanatics Authentic offers timeless collectibles from Daytona as part of the historic DAYTONA Rising redevelopment

Read More >
Follow Us
Mobile App
 
News
FacebookTwitterLinkedInDiggDeliciousNewsvineRedditStumbleTechnorati

ISC Track Sites